Stofskifte-demonstration 2014

Vejret var fantastisk – og det var stemningen også, da Danmarks første demonstration for bedre behandling af stofskiftepatienter løb af stabelen i dag på Nytorv i København.
Omkring 300 mennesker var mødt op, og demonstrationen foregik fredeligt og hyggeligt.
Arrangørerne Pia Petersen Larsen og Anett Kromann fra www.stofskiftesupport.dk, holdt en flot tale om de problemer, man som stofskiftepatient møder – ikke bare i Danmark, men i over hele verden. Joan Lowe oversatte talen til engelsk, så den også kan høres af andre stofskifte-communities over verden, når den lægges på de sociale medier senere.
Det var et super vellykket arrangement, hvor en masse mennesker, der kender hinanden fra de sociale medier, også fik hilst på hinanden og givet masser af kram.

Se video fra dagen her.

Foto: PH Medier/Palle Flodgaard

 

Reklamer


Kategorier:Begivenheder

1 reply

  1. Kunne desværre ikke deltage Pgr af sygdom men tusind tak til alle jer der gør så stor en indsats for at hjælpe os der har lavt stofskifte det er beundringscærdigt og på et tidspunkt må tingene ændre sig til det bedre så alle får en ordentlig behandling , det er forfærdeligt at så mange af os skal gå i flere år uden at blive taget alvorligt .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: