God viden

Under fanen “God viden” ligger “Lister”.

Det kræver kodeord at komme ind på siden. Skriv lidt om, hvorfor du vil have adgang, og hvem du er og send det til sydendal@phmedier.dk – så får du en kode.

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

7 replies

 1. Hej, Jeg har alle symptomer (i relativ mild grad), har fået taget blodprøve hos lægen og fået af vide at jeg ikke har lavt stofskifte. Er der andre der oplever det eller? Jeg vil selvfølgelig hellere være fri for at være træt, mega tørt hår og hud, træg fordøjelse og ofte frysende. Jeg er 48 år har haft disse symptomer siden jeg var i 12-årsalderen tror jeg. Kh Hannah

 2. Inger Danneris Nielsen 55 år
  Hej jeg har haft lavt stofskifte i 12 år. Er diabetiker og har været det siden jeg var 24 år
  Er uddannet sygeplejerske men er førtidspensionist efter en arbejdsskade der medførte flere rygoperationer.

  Desværre har jeg også fået flere følgevirkninger af min diabetes trods sund livsstil.

  Jeg har lige læst bogen ” få livet tilbage” og hvor er der mange ting der passer på mig og mine symptomer, men ofte giver man jo andre ting årsagen til at man har det så dårligt.
  For mit eget vedkommende har jeg været overbevist om at min utrolige træthed, smerter i muskler og led. Mv skyldtes at jeg siden d.30.01.13 har gennemgået 3 operationer for dårligt blodomløb i mit højre ben og det er velkendt at man efter operationer bliver træt efterflg.

  Men på trods af at jeg i løbet af hele året nærmest ikke har haft appetit har jeg alligevel taget ikke mindre end 7 kg på så når jeg skal til kontrol hos min endokrinolog d28.10.13 har jeg mailer til ham om at bestille en del blodprøver vedr. Stofskiftet for det fungerer altså ikke og har aldrig gjort det så nu vil jeg insistere på an anden medicinsk behandling der er effektiv . Så håber at kunne vende tilbage engang i det nye år med en succeshistorie for dette år har været ubeskriveligt hårdt at komme igennem .
  Med håbet om at alle I derude med lavt stofskifte også får den rette hjælp Mvh Inger

 3. Hej, jeg er 53, og fik konstateret Hashimotos for 4 år siden. Jeg er på euthyrox, men mine tal er for skæve, så jeg har bedt min læge udskrive Thyroid, som jeg starter på på fredag. Takket være gruppen for naturlige stofskiftemedicin, var jeg godt forberedt, og kunne fortælle ham hvorfor og hvordan det skulle ske. Min læge er Mikkel Granlien hos Allerødlægerne. Jeg vil gerne være medlem af denne gruppe.
  Mvh Hanne Vilhelmsen

 4. Hej Helle
  Samme dag som du tonede frem på skærmen, havde jeg fået at vide at jeg havde for lavt stofskifte, kort fortalt i løbet af ingen tid stod jeg uden for døren, med eneste viden at jeg skulle tage piller (Eltroxin) resten af livet .Apoteket gav mig lidt info og det var så det . læste lige kort på nettet og tænkte nå. Bestilte ny tid hos lægen, da jeg ikke synes det er korrekt at behandle patienter sådan, jeg er ellers ikke mundlam, og tør godt sige fra.
  Lige pludselig havde jeg et svar på mine kvaler, jeg kunne lige pludselig forstå hvorfor jeg havde det så dårlig.
  Til nu har intet hjulpet mig, men nu er der jo håb forude. jeg har dog et spørgsmål, som jeg ikke synes jeg rigtig kan få svar på, giver lavt stofskifte eventuelt for højt blodtryk ?
  jeg kunne godt tænke mig at kunne følge jer på blokken.
  Kærlig hilsen
  inge lise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s